کلاهبرداران شروع به حمله گسترده به کاربران تلگرام از طریق چت های گروهی کرده اند.
در گروههای کاری، آموزشی و عادی پیامهایی مبنی بر اینکه «چت منتقل شده است» ظاهر میشود و برای ادامه ارتباط باید لینک را دنبال کنید.
پس از انتقال، از کاربر خواسته می شود که دکمه "راه اندازی" را فشار دهد تا به ربات احراز هویت شود و کد را از تلگرام وارد کند. در واقع، این یک کد مجوز است که کلاهبرداران برای دسترسی به حساب شما از آن استفاده می کنند.
خطرناکترین چیز این است که پیامهایی ممکن است از طرف افرادی که میشناسید که حسابهایشان قبلاً هک شده است ارسال شود. پس از دسترسی به نمایه بعدی، مهاجمان به ارسال پیام از طریق چت های دیگر ادامه می دهند.
مهم: فقط باز کردن یک لینک معمولا منجر به هک نمی شود. خطر اصلی انتقال کد مجوز یا اعتبار ورود به سیستم شخص دیگری است.
حتما به دوستان و خانواده خود هشدار دهید.
گزارش جعلی | در وایبر بخوانید.