משתמשי טלגרם נשלחים קישורים מסוכנים, בגללם אתה יכול לאבד לצמיתות את החשבון שלך. דווח כי בעת לחיצה על קישור כזה, החשבון נמחק אוטומטית ללא אפשרות של התאוששות. היזהרו, חברים.
משתמשי טלגרם נשלחים קישורים מסוכנים, בגללם אתה יכול לאבד לצמיתות את החשבון שלך. דווח כי בעת לחיצה על קישור כזה, החשבון נמחק אוטומטית ללא אפשרות של התאוששות. היזהרו, חברים.