برای کاربران تلگرام لینک های خطرناکی ارسال می شود که به همین دلیل می توانید حساب خود را برای همیشه از دست بدهید. گزارش دهید که با کلیک بر روی چنین پیوندی، اکانت به صورت خودکار و بدون امکان بازیابی حذف می شود. مراقب باشید دوستان
برای کاربران تلگرام لینک های خطرناکی ارسال می شود که به همین دلیل می توانید حساب خود را برای همیشه از دست بدهید. گزارش دهید که با کلیک بر روی چنین پیوندی، اکانت به صورت خودکار و بدون امکان بازیابی حذف می شود. مراقب باشید دوستان