‼ אתה יכול לאבד את חשבון הטלגרם שלך לנצח לאחר לחיצה אחת בלבד על הקישור. קישור זדוני מופץ באמצעות צ'אטים, מה שעלול להוביל לחסימת פרופיל לספאם תוך שניות בודדות. לאחר לחיצה בשם המשתמש, נשלחת אוטומטית הודעה מוכנה מראש. עקב פעילות כזו, טלגרם עשויה לחסום את החשבון.