‼ تنها با یک کلیک بر روی لینک، می توانید اکانت تلگرام خود را برای همیشه از دست بدهید. یک پیوند مخرب از طریق چت ها توزیع می شود، که می تواند منجر به مسدود شدن یک نمایه برای هرزنامه در عرض چند ثانیه شود. پس از کلیک بر روی نام کاربری، یک پیام از پیش آماده شده به صورت خودکار ارسال می شود. به دلیل چنین فعالیتی، تلگرام ممکن است حساب کاربری را مسدود کند.