در صفحه جدید پرداخت تلگرام با کلیک روی این لینک، اکانت تلگرام شما به صورت خودکار حذف می شود. روی لینک های ارسال شده کلیک نکنید و با دقت بررسی کنید.
در صفحه جدید پرداخت تلگرام با کلیک روی این لینک، اکانت تلگرام شما به صورت خودکار حذف می شود. روی لینک های ارسال شده کلیک نکنید و با دقت بررسی کنید.