הצ'אט עובר לקבוצה חדשה." משתמשי טלגרם הוזהרו מפני סוג חדש של הונאה.
הודעות חשודות החלו להופיע בצ'אטים של טלגרם שבהם התבקשו המשתמשים לעבור לקבוצה אחרת.
מומחים ממליצים להימנע מלחיצה על קישורים וכפתורים חשודים כדי להגן על החשבונות שלך מפני איומים אפשריים.