אתה יכול לאבד את חשבון הטלגרם שלך תוך שניות. רמאים שולחים קישורים מסוכנים דרך צ'אטים אם תלחצו עליו, הפרופיל שלכם יתחיל לשלוח אוטומטית הודעה מוכנה מראש, ולאחריה תחסמו לספאם. לא ניתן יהיה עוד לשחזר את חשבונך. דוגמה לקישור כזה נמצאת בתמונה. לעולם אל תלחץ על קישורים חשודים, גם אם הם נשלחו על ידי חברים, והזהירו את יקיריכם על כך. אוסטשקו! חשוב ב-TG אנחנו במקס - קרא את החדשות ללא הפרעות ו-VPN