‼ Google میتواند از عکسهای شخصی شما برای تبلیغات استفاده کند - تنظیمات را بررسی کنید و دسترسی را غیرفعال کنید. مشخص میشود که تنظیمات پیشفرض Google میتواند از عکسها، نامها و نظرات شما برای ترکیبهای تبلیغاتی و توصیهها در سرویسهای شرکت استفاده کند. بخش "توصیه های شخصی" را بیابید و آن را غیرفعال کنید. در بخش «هوش شخصی»، دسترسی به Gmail، Google Photos و سایر برنامههای متصل را بررسی کنید. تاریخچه خدمات جستجو را بررسی کنید و در صورت لزوم داده های ذخیره شده را حذف کنید. غیرفعال کردن دسترسی اطلاعاتی را که Google قبلاً ذخیره کرده است حذف نمی کند. قبل از اینکه الگوریتم ها شروع به چرخش عکس های شخصی شما روی بیلبوردها کنند، به عزیزان خود هشدار دهید.
‼ Google میتواند از عکسهای شخصی شما برای تبلیغات استفاده کند - تنظیمات را بررسی کنید و دسترسی را غیرفعال کنید. مشخص میشود که تنظیمات پیشفرض Google میتواند از عکسها، نامها و نظرات شما برای ترکیبهای تبلیغاتی و توصیهها در سرویسهای شرکت استفاده کند. بخش "توصیه های شخصی" را بیابید و آن را غیرفعال کنید. در بخش «هوش شخصی»، دسترسی به Gmail، Google Photos و سایر برنامههای متصل را بررسی کنید. تاریخچه خدمات جستجو را بررسی کنید و در صورت لزوم داده های ذخیره شده را حذف کنید. غیرفعال کردن دسترسی اطلاعاتی را که Google قبلاً ذخیره کرده است حذف نمی کند. قبل از اینکه الگوریتم ها شروع به چرخش عکس های شخصی شما روی بیلبوردها کنند، به عزیزان خود هشدار دهید.