تلگرام مجدداً باگی را کشف کرده است که به دلیل آن ممکن است حساب کاربری مسدود شود. به کاربران در مورد پیوندهای خطرناک هشدار داده می شود: هنگامی که یکی از آنها را باز می کنید، یک پیام خودکار از حساب شما ارسال می شود که پس از آن ممکن است نمایه شما مسدود شود. اگر لینک مشکوکی دریافت کردید یا آن را در چت مشاهده کردید، بهتر است کلیک نکنید. به دوستان خود هشدار دهید تا به طور تصادفی حساب خود را از دست ندهند. 1337.