תמונות שהועלו לאחסון של גוגל יכולות לשמש כעת לפרסום ממוקד. אתה יכול להשבית את זה בהגדרות החשבון שלך. אתה צריך לכבות את "המלצות מותאמות אישית", ואז ב"מודיעין אישי" אתה צריך לסגור את הגישה ל-Gmail, גוגל Photos ויישומים אחרים, וב-"היסטוריית שירותי חיפוש" אתה צריך למחוק נתונים שנשמרו. השבתה אינה מוחקת מידע שגוגל כבר אחסנה.