لینکی در تلگرام پخش می شود که بلافاصله پس از کلیک روی آن، اکانت شما را به بن بست می فرستد، پیام آماده شده به صورت خودکار از چهره شما ارسال می شود و به همین دلیل پروفایل شما برای اسپم مسدود می شود. پیوند به طور فعال در چت ها ارسال می شود - بهتر است روی آدرس های ناشناس کلیک نکنید.